Over Van Oers Loonadvies
Over Van Oers Loonadvies

Organisatie

Betrokken loonspecialisten op elk niveau

Van Oers Loonadvies is lid van de veelzijdige Van Oers-familie, die zijn oorsprong vindt in 1964. Vanaf de oprichting is het bedrijf diepgeworteld in Zuid-Nederland en gegrondvest op de kernwaarden betrokken, oplossingsgericht en daadkracht. Waarden die we uiteraard bij Van Oers Loonadvies hoog in het vaandel hebben staan.

Loonspecialisten

Met de ondersteuning van een groep specialisten op het gebied van loonbelasting & sociale zekerheid en arbeidsjuristen bieden we een compleet scala van diensten omtrent alles wat met uw werknemer te maken heeft.

Zo nemen wij u veel werk uit handen dankzij onze online loon- en personeelsystemen. De continuïteit van de salarisverwerking is aan onze kant te allen tijde gewaarborgd. Bij het (tijdelijk) wegvallen van uw administrateur gaat de salarisadministratie gewoon door. Ook de continuïteit aan uw kant kunnen wij verzorgen. Onze medewerkers nemen, indien u dit wenst, alle werkzaamheden over of begeleiden en assisteren uw medewerkers. U kunt uw loonadministratie met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen: