Referentie: Vila Etiketten

De impact van een etiket is veel groter dan je denkt. Het is meer dan een informatiedrager, het is een wezenlijk onderdeel van merkcommunicatie. Een goed etiket zorgt namelijk voor branding. Maar dan is het wel erg belangrijk dat je op de juiste manier met etiketten omgaat. Dat je jezelf houdt aan de geschreven en ongeschreven regels. Kortom, dat je de etiquette van etiketten beheerst.

Zie ook: www.vila.nl

De afdeling P&O bij Vila Etiketten is zijn tijd ver vooruit en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. In samenwerking met Van Oers Loonadvies maakt Vila Etiketten momenteel met succes gebruik van vrijwel alle modules binnen Van Oers Salaris Online. Met de online software beschikken zij 24 uur per dag, 7 dagen per week snel en eenvoudig over alle personeels- en salarisgegevens.
Ook de medewerkers van Vila Etiketten maken gebruik van de online dienstverlening en hebben met hun eigen gebruikersaccount de beschikking over de salarisspecificaties, jaaropgaven en eigen verlofregistratie. Medewerkers kunnen nu individueel online het verlof aanvragen en de registratie bijhouden.

Vragen?

Stel ze aan de betrokken teamcoördinator.

Jaschenka Schigt
Teamco├Ârdinator loonadvies +31(0)76 50 25 700
Referenties