"Van Oers maakt salaris- en perso- neelsadministratie inzichtelijker"
"Van Oers maakt salaris- en perso- neelsadministratie inzichtelijker"

Referentie: TES Installatietechniek

Aan de Dr. H. van Doorneweg 42 in Tilburg aan de Logtenburg 1 in Prinsenbeek is TES installatietechniek gevestigd. De onderneming is opgestart in 1983 en inmiddels uitgegroeid tot full service installatiebedrijf met zo'n 140 medewerkers over drie vestigingen.

TES levert klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Zij maken hierbij gebruik van de modernste inzichten, technieken en standaarden, ook op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.
Aan het personeel worden door TES hoge eisen gesteld, zowel aan hun expertise als aan hun klantgerichtheid. Als erkend leerbedrijf (eigen opleidingscentrum) leiden zij hun medewerkers verder op.

Wat heeft Van Oers Loonadvies gedaan?

Voor service en onderhoud zijn ze bij TES 24/7 bereikbaar en kunnen direct schakelen als een klant zich bij hen meldt. Met Van Oers Salaris Online hebben zij ook 24/7 online beschikking over de salaris- en personeelsgegevens.

TES maakt gebruik van de online mogelijkheden die Van Oers Loonadvies biedt, waarbij ze zelf de loonmutaties invoeren, beschikken over up-to-date stuur- en managementinformatie en op basis van het personeelsbestand ook de verlofregistratie hebben geïntegreerd.
Judith Laros, HR manager bij TES zegt hierover: de online mogelijkheden met volledige toegang tot de arbeidsvoorwaarden en salaris- en personeelsadministratie maken onze processen een stuk inzichtelijker. Het verwerken van de vierwekelijkse salarissen hebben we hiermee grotendeels zelf in de hand en we kunnen gebruik maken van de expertise en ondersteuning van Van Oers Loonadvies waar nodig.

Van Oers Loonadvies is onderverdeeld in een aantal teams. Ieder team heeft een aantal eigen cao ‘s waardoor zij pluskennis kunnen genereren op het gebied van deze specifieke cao ’s en hiermede de klanten beter van dienst kunnen zijn. Een aantal van deze specifieke sectoren zijn onder andere Bouwnijverheid, Metaal en Techniek, Transport, Horeca, Agro, Welzijn etc.

Zie ook: www.tesgroep.nl

 

Referenties

Vragen?

Stel ze aan de betrokken teamcoördinator.