Geruisloos overstappen naar Van Oers Loonadvies
Geruisloos overstappen naar Van Oers Loonadvies

Referentie: Flokk

Flokk is een internationaal bedrijf in het bureaustoelen-, kantine- en conferentiemeubelsegment en de grootste bureaustoelenfabrikant in Europa. Flokk is eigenaar van de merken HÅG, RH en RBM en is marktleider in Scandinavië als het gaat om het ontwerpen en produceren van zitoplossingen voor particuliere en openbare kantooromgevingen. Alle 480 medewerkers werken samen vanuit de visie van het bedrijf: “To make the world a better place to sit!”
De onderneming heeft welomlijnde ambities om verder uit te breiden en daarbij zijn positie te versterken en verstevigen als de toonaangevende bureaustoelspecialist in Europa. Zij volgen hun motto “anders en beter”, werken met innovatieve nieuwe producten en volgen een offensieve marketingstrategie, geïnspireerd door twee verscheiden markttrends - gezondheid en het milieu. Deze trends stammen uit Scandinavië met Flokk als koploper in het veld. Dit geeft hen een aanzienlijke leiderspositie en voordeel ten opzichte van de concurrenten. Ergonomie, milieubewustzijn en kwaliteit in combinatie met Scandinavisch design staan hierbij hoog in het vaandel.


Gebruik HRM modules

Flokk maakt naar volle tevredenheid gebruik van onze HRM modules.
De grootste kracht van de samenwerking tussen Van Oers Loonadvies en Flokk ligt hem in de korte communicatielijnen. Je hebt als klant bij Van Oers Loonadvies één contactpersoon, zodat we snel kunnen reageren op uw vragen en wensen. Wij hechten tevens veel waarde aan de online mogelijkheden van deze tijd. Met onze online salarissoftware werken we met onze klanten samen.

Meer informatie: www.flokk.com

 

Referenties

Vragen?

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: