"Meer flexibiliteit door een online samenwerking met Van Oers"
"Meer flexibiliteit door een online samenwerking met Van Oers"

Referentie: FietsNed

Mensen ontzorgen, thuis of onderweg. Niet alleen pechgevallen, maar ook fietsreparatie en onderhoud aan huis. Dat is de dagelijkse professie van FietsNED.

Het Oosterhoutse FietsNED is een formuleorganisatie voor tweewielerbedrijven en tweewielertechnici die zelfstandig werken. Veel grote bedrijven zetten de FietsNED-service in ter verbetering van de voorwaarden in het kader van woon-werkvoorzieningen voor medewerkers. Het snelgroeiende bedrijf onderhoudt een landelijk dekkend netwerk waardoor gebruikers van fiets, elektrische scooter, rolstoel, rollator en scootmobiel altijd en overal vakkundig geholpen worden met reparatie- en onderhoudswerk.

Online salarisadministratie

Van Oers loonadvies levert een actieve bijdrage aan deze groei door flexibiliteit aan te bieden. Een online systeem waarmee FietsNED, 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang heeft tot de salaris- en personeelsgegevens. Hetgeen een groot voordeel oplevert, omdat men middels overzichten en managementrapportages snel inzicht heeft in de bedrijfsprocessen.

Zie ook: www.fietsned.nl

Vragen?

Stel ze aan de betrokken teamcoördinator.

Jaschenka Schigt
Teamco├Ârdinator loonadvies +31(0)76 50 25 700
Referenties