Falck werkt aan veiligheid. Van Oers levert ondersteuning op locatie.
Falck werkt aan veiligheid. Van Oers levert ondersteuning op locatie.

Referentie: Falck - “Guiding you to a safer future”

Sinds januari 2011 werkt Van Oers Loonadvies vol trots voor Falck in Nederland met oefencentra en kantoren in Amsterdam, Barneveld, Best, Den Oever, Dordrecht, Enschede, Gorinchem, Rotterdam-Maasvlakte en Utrecht.

Falck NL is een dochtermaatschappij van de Deense multinational Falck A/S, die zo'n 25.000 medewerkers in 33 landen in dienst heeft. Falck A/S is een internationale aanbieder op het gebied van hulpverlening, noodhulp, gezondheidszorg en training. Falck in Nederland is gespecialiseerd in veiligheid, hulpverlening, noodhulp, gezondheidszorg en training. Het bedrijf biedt tal van oplossingen om onveiligheid en incidenten te voorkomen en hierop zo goed mogelijk voorbereid te zijn. “Guiding you to a safer future” staat in al het handelen centraal om voor klanten passende oplossingen te ontwikkelen voor elk veiligheidsvraagstuk. Falck opereert onder de volgende marktnamen: Falck AVD, Falck BHV, Falck Nutec en Falck Risc.

Falck is al vele jaren actief voor overheden, brandweer en ambulancediensten, de zware risico-industrie, voor offshore bedrijven en de maritieme sector. Bedrijfshulpverlening is hiervan een integraal onderdeel. Op basis van een risico-inventarisatie en een check op wet- en regelgeving ontwikkelt Falck op maat gemaakte veiligheidsplannen. En is er toch sprake van een calamiteit, dan kunt u dankzij realistische trainingen en hoogwaardig crisismanagement de bestrijding goed voorbereid en effectief tegemoet treden.

Wij verzorgen de loonadministratie

Van Oers loonadvies draagt op locatie zorg voor de controle van de loonadministratie. Concreet houdt dit in dat een loonadministrateur van Van Oers Loonadvies de werkzaamheden bij Falck ondersteunt, hetgeen ook zonder gebruik van onze software heel goed mogelijk is.

Zie ook: www.falck.nl
 

Referenties

Vragen?

Stel ze aan de betrokken teamcoördinator.