"Dienstverlening waar kwaliteit en service telt"
"Dienstverlening waar kwaliteit en service telt"

Referentie: Até Horesca

Een toenemende behoefte aan efficiëntie is wat Até Horesca en dan met name Michel Timmermans er toe heeft doen besluiten om de extra modules ‘verlof’ en ‘employee selfservice’ af te nemen. Groot voordeel van het Van Oers online salarissysteem is dat de applicaties als diverse producten binnen één geheel worden aangeboden. Als gebruiker hoef je niet extra in te loggen, een link op de website is voldoende om alle functionaliteiten en de online salarisadministratie te benaderen.

Online loonadministratie

Medewerkers van Até Horesca hebben middels employee self service zelf toegang tot de loonspecificaties, jaaropgaven en verlofregistratie. Verlofaanvragen worden online ingediend en behandeld. Niet langer onnodig veel tijd kwijt zijn met het versturen van de loonstroken per post, alles digitaal in één systeem.

Até Horesca is al jarenlang een begrip in de horecawereld. Zij voorzien dagelijks een brede klantenkring - variërend van hotels, restaurants en bedrijfskantines tot bistro’s en cafetaria’s - van een totaalpakket food en non-food. De persoonlijke en actieve benadering wordt bovendien zeer gewaardeerd door talloze instellingen, campings, recreatie- en sportparken. Kwaliteit dat is waar Até Horesca voor staat!

Zie ook: www.horesca-ate.nl
 

Referenties

Vragen?

Stel ze aan de betrokken teamcoördinator.

Jaschenka Schigt
Teamcoördinator loonadvies +31(0)76 50 25 700