NIRPA

Van Oers Loonadvies heeft sinds januari 2013 haar salarisprofessionals geregistreerd bij de Stichting Nederlands Instituut van Payroll Professionals (NIRPA), hierdoor zijn zij gerechtigd de erkende titel Register Payroll Professional (RPP) en Register Salarisadministrateur (RSa) te voeren.

Het NIRPA bewaakt de kwaliteit van de opleidingen en registreert professionals met een erkend diploma.

De Registers zijn openbaar en staan op de website. Hierdoor is een salarisprofessional immers verplicht om aan bijscholing te doen. Dat kan door het volgen van één of meer modules bij door het NIRPA aangewezen organisaties. Doordat die modules actuele informatie bevatten op het gebied van nieuwe wet- en regelgeving, blijft de ingeschreven professional op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Simon Spinder, Directeur Van Oers Loonadvies:

De loonadviesmarkt is continu in ontwikkeling. Voor onze organisatie en onze professionals is het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van deze ontwikkelingen. De inschrijving in het NIRPA register betekent dat de kwaliteit en het behoud daarvan bij ons centraal staan. Een belangrijke vervolgstap in de dienstverlening naar onze relaties.

Van Oers Loonadvies geeft door deze registratie aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen en hiermee tevens het belang van permanente educatie van de Van Oers medewerkers op het gebied van salarisadvies te borgen.
De inschrijving van de Van Oers medewerkers is weer een mooie stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg.

Kijk voor meer informatie op www.nirpa.nl.

           

 

Contact Van Oers Loonadvies
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen: