Loonstroken, jaaropgaven en verlofregistratie binnen handbereik
Loonstroken, jaaropgaven en verlofregistratie binnen handbereik

Het voeren van een loonadministratie en personeelsadministratie is een vak apart. Hierbij is de keuze van een goed systeem van groot belang.

Van Oers Loonadvies maakt hierbij gebruik van de beste loon- en personeelsystemen die voldoen aan de hoogste criteria.

Voordelen Van Oers Salaris Online

  • Altijd en overal toegankelijk (volledig web-based)
  • Geen investering in software
  • Veilig en betrouwbaar
  • Automatische signaleringen
  • Arbeidsvoorwaarden en cao’s
  • Up-to-date management informatie beschikbaar
  • Koppelingsmogelijkheden (financiële administratie, pensioenfondsen en tijdregistratiesystemen)

 

Demo aanvragen
Naam:*
Bedrijfsnaam:
Telefoon:*
E-mailadres:*
Aantal medewerkers:*
Voorkeur locatie:*
Opmerkingen:

Employee Self Service (ESS)

Medewerkers hebben online toegang tot de persoonlijke gegevens, loonstroken, jaaropgaven en verlof via pc of smartphone. Ook overige documenten zoals de cao of pensioenregelementen zijn inzichtelijk. U hoef niets meer per post te versturen.

Verlofadministratie

De verlofadministratie (online) bijhouden in één systeem. Diverse overzichten en verlofkalander beschikbaar. Medewerkers en managers kunnen eenvoudig verlof aanvragen en goedkeuren via hun portaal of smartphone.Online digitaal dossier

Online digitaal dossier

Een compleet online informatiesysteem voor zowel uw werkgever- als werknemergegevens. Overzichtelijk werkgever- en werknemersdossier. Het digitale dossier is volledig naar wens in te richten.

Verzuimregistratie

Het ziekteverzuim van uw medewerkers registreren en beheren. Ziekmeldingen en (gedeeltelijke) herstelmeldingen brengt u eenvoudig in kaart. Signalen dragen bij aan een correcte ziekteverzuim begeleiding.

Verstrekkingen

Alle verstrekkingen aan uw medewerkers vastleggen in één overzicht. Of het nu gaat om mobiele apparatuur, sleutels, werkkleding of auto’s het is allemaal mogelijk.

Opleidingen & Beoordelingen

Voltooide, huidige en toekomstig te volgen opleidingen en cursussen online bijhouden. Ook de studiekosten kunnen worden geregistreerd. Met de module beoordelingen kunt u snel en eenvoudig coaching-, functionerings- en beoordelingsgesprekken vastleggen.