Twijfels over de juistheid van uw loonadministratie? Doe de loonscan
Twijfels over de juistheid van uw loonadministratie? Doe de loonscan

Loonadministratie uitbesteden

Overweegt u om uw loonadministratie uit te besteden? Dan bent u bij Van Oers Loonadvies aan het juiste adres om u te laten adviseren. Wij verzorgen de loonadministratie voor ruim 2000 bedrijven in een groot aantal bedrijfstakken. Van Oers Loonadvies werkt met adviseurs op het gebied van loonbelasting & sociale zekerheid en arbeidsrecht juristen. Met onze diensten zijn we actief in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert. 

Van Oers loonadvies onderscheidt zich door:

  • gedegen advies
  • ruim 50 jaar ervaring
  • realtime inzicht in uw situatie
  • over en altijd toegang tot uw gegevens.

Online loonadministratie

Wij hechten veel waarde aan de online mogelijkheden van deze tijd. Wij beschikken over één compleet online softwarepakket van loonverwerking in combinatie met vele HRM-functionaliteiten. U kunt uw loonadministratie volledig uitbesteden, maar u kunt ook kiezen voor dienstverlening op maat. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zelf uw mutaties in te geven en de loonadministratie te verwerken. U bespaart hiermee geld en behoudt zelf het overzicht. Tevens beschikt u hiermee over diverse controle- en managementoverzichten die voor u van belang zijn.

Loonadministratie is een vak, dat niet meer denkbaar is zonder de hulp van de nodige salarisadministratie software. Loonadministratie software maakt steeds meer mogelijk. Van Oers Loonadvies houdt deze ontwikkelingen dan ook nauwlettend in de gaten.

Van Oers loonadministratie

“Iedere organisatie is gebaat bij een accurate en betrouwbare loonverwerking”.
Drs. Simon Spinder. directeur Van Oers Loonadvies

Dit is een van de aspecten die bijdraagt aan de tevredenheid van uw medewerkers. Zou het niet prettig zijn als uw loonadministratie altijd correct wordt uitgevoerd, zonder dat het voor u een tijdrovende activiteit is? Van Oers Loonadvies is hierbij uw partner bij uitstek.

Direct een Gratis demo ontvangen?

Wilt u meer informatie of een demo? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Referenties
Demo aanvragen
Naam:*
Bedrijfsnaam:
Telefoon:*
E-mailadres:*
Aantal medewerkers:*
Voorkeur locatie:*
Opmerkingen: