Arbeidsrecht abonnement: probeer nu twee maanden gratis!
Arbeidsrecht abonnement: probeer nu twee maanden gratis!

Even snel overleggen hoe u dat (dreigend) arbeidsconflict aan moet pakken. Uw arbeidscontract of vaststellingsovereenkomst laten beoordelen door een arbeidsrechtjurist of even een korte vraag over ziekte en re-integratie stellen? Met het arbeidsrecht abonnement van Van Oers schakelt u direct en wanneer u wilt met onze arbeidsrechtjuristen. Probeer het nu twee maanden gratis. 

Snel en deskundig advies over uw arbeidszaken

Logisch nadenken brengt u als ondernemer al een heel eind. Toch belandt u soms in situaties waarin u graag een professional wilt raadplegen. Iemand die met u meedenkt of iemand die het van u overneemt. Met ons arbeidsrecht abonnement staan onze arbeidsrechtjuristen voor u klaar. Of u nu een korte, simpele vraag heeft of in een complexe situatie zit, u kunt op ons rekenen.

Ons arbeidsrecht abonnement kan door iedere werkgever afgesloten worden, ongeacht het aantal werknemers.

Wat houdt het in?

  • Onbeperkt telefonisch eerstelijns advies van onze arbeidsrechtjuristen
  • Check en bijbehorende terugkoppeling van al uw arbeidsrechtelijke documenten zoals arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten
  • 10% korting op de tarieven van onze arbeidsrechtjuristen
  • Een bedrijfsbezoek per jaar van een arbeidsrechtjurist
  • Voorrang bij inschrijving op al onze arbeidsrechtelijke cursussen
  • Gratis toegang tot een online vraagbaak: expert HR checkit

U sluit al een abonnement af vanaf €35,- per maand!

Arbeidsrecht advies, zo voorkomt u personeelsproblemen

Voorkomen is beter dan genezen, een bekend spreekwoord dat hier ook van toepassing is. Door vroeg aan de bel te trekken en te sparren met een professional, kunt u heel wat vervelende situaties voorkomen. Met het afsluiten van dit abonnement kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Ook al is het maar om het even dubbel te checken. Onze juristen zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder het ontslagrecht. Zij kunnen u dan ook vanaf de aanvang tot en met het einde van de arbeidsovereenkomst bijstaan.

Wilt u meer informatie of wilt u een arbeidsrecht abonnement afsluiten? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

 

 

 

Meer informatie over het arbeidsrecht abonnement?
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Suzy Buijzen
Senior jurist +31(0)6 43 36 33 26 +31(0)76 50 25 700
David van Nassau
Manager juridisch advies +31(0)6 234 73 807 +31(0)76 50 25 700