Van Oers Loonadvies werkt online met u samen
Van Oers Loonadvies werkt online met u samen

Diensten Van Oers Loonadvies

Met de ondersteuning van een groep specialisten op het gebied van loonbelasting en sociale zekerheid, en arbeidsjuristen bieden we een compleet scala van diensten omtrent alles wat met uw werknemer te maken heeft.

Loonadministratie uitbesteden

De afdeling loonadvies is gespecialiseerd in de accurate verwerking van salarisadministraties. We leveren een zeer betrouwbaar product, gekoppeld aan een verregaande dienstverlening. Voor veel bedrijven in een groot aantal bedrijfstakken verwerken we de salarisadministratie. Hierbij zetten wij hoog in op de online salarisverwerking en digitale aanlevering van de salarismutaties. In dit kader behoort ook de online salarisverwerking in combinatie met vele HRM-functionaliteiten tot de mogelijkheden.

Lees meer over loonadministratie uitbesteden

Loonbelasting & sociale zekerheid

Als ondernemer krijgt u te maken met vele facetten op het gebied van loonbelasting en sociale zekerheid. De constante verandering van de wetgeving op het gebied van belastingen en sociale zekerheid gaat de laatste jaren gepaard met veel maatschappelijke onzekerheid. De specialisten van Van Oers Loonadvies spelen hierop in en kunnen u gericht adviseren. Zij weten welke besparingen u kunt realiseren, hoe u uw medewerkers fiscaal vriendelijk kunt belonen en hoe u op uw personeelskosten kunt besparen. Ook kunnen zij u helpen om risico’s op naheffingen of boetes af te dichten.

Lees meer over loonbelasting & sociale zekerheid

Juridisch advies

Conflicten voorkomen is beter dan ze in een procedure te moeten beslechten. Daarom denken onze juridisch adviseurs actief mee over de opzet en uitwerking van juridische vraagstukken waar u als ondernemer in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Daarbij spelen we alert in op uw vragen en behoeden we u voor juridische valkuilen.

Lees meer over juridisch advies

Referenties
Contact Van Oers Loonadvies
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen: